2014. szeptember 26., péntek

Battle of the Beadsmith 2014 BLANCH BROCANTE II. helyezésItt most nem mesélek az ékszer születéséről, azt már lentebb megtettem, de rengeteg mondanivaló szorult még belém és így ebben a formában tudom ezt nektek a legközelebb átadni.
Nem restellek nagy szavakat használni, hogy elmondjam, Büszke vagyok Magamra, hogy „tudtam extrát mutatni” Tisztességgel eljutni a II. helyezésig. Ahol is 40 országból 256 versenyzővel szemben kellett megmérettetni magunkat.Mindenkinek elmondhatatlanul köszönöm a támogatását a verseny időszaka alatt. Soha, de soha még ennyi, szívből jövő jókívánságot és biztatást nem kaptam. Hálás vagyok érte, hogy sokan és sokat ott voltatok velem, mikor osztoztam veletek örömömben, hogy megmelengettétek lelkemet egy – egy váratlan pillanatban sms-ben, üzenetben és hát mikor felhívtatok, volt ki velem bőgött örömömben, hogy osztottátok a fb-on mikor kellett, pedig nem kértem és mégis. Jöttetek, kikre végképp nem számítottam, ott voltatok, mikor a legeslegjobban estek jókívánságaitok. Őszintén köszönöm!  


Kívánom, hogy Nektek is legyen részetek benne. Merjétek megmérettetni magatokat, bármilyen területen is alkottok. Bizonyítványt ad és hihetetlen erőt a folytatáshoz. Gyöngyös területen én bármikor, bárkinek segítségére leszek, ezt ígérem.


Bár az sem titok, hogy kitartás, türelem nagyon fontos. Az időt ne sajnáld, viszont egyre nagyon vigyázz, ne rendeld alá magad. Akkor nincs értelme az egésznek, ha nem örömmel alkotsz, hanem valami megfelelési kényszer hajt előre. Vannak mélypontok persze, de ezt tudnod kell, hogyan és kivel kell kezelned. :-) 
Tudni kell helyén kezelni a negatív élményeket, megjegyzéseket. Szerencsés vagyok, hogy ezt magam nem tapasztaltam meg. 
Alázattal lenni a versenytársaddal szemben. Ebben is szerencsésnek mondhatom magam. Sikerült szinte minden fordulóban igazi "ellenfelet" nyernem, kiktől volt miért tartani. Legyen az az alkotása, a neve, vagy munkássága.
De a vége, minden forduló végén játék kell, hogy maradjon a lelkedben…és ez maradjon végig a lényeg. Persze, kellett mellém egy olyan háttér, kik olyan türelemmel vannak irántam és támogatásukról már ezerszer biztosítottak, mit kívánok Mindenkinek.  Szerencsés vagyok, hogy ilyen Családom van és ilyen Barátokat tudhatok magamnak, kik segítségével ez az egész így, ebben a formában valósulhatott meg. KÖSZÖNÖM NEKTEK és ezt soha el nem feledem! Rengetek fotót hoztam, mit nagyon nehézkesen válogattam ki, mert rengeteget készítettünk. Legyen az werk fotó, vagy már profin beállított. Mind nagyon kedves emlék és pillanat nekem.
 
 


ékszer KozRi Jewellery Design

modell Katona Dóra

smink, ruhatervező Ungvári Olga8 megjegyzés:

Edyta Zielińska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Edyta Zielińska írta...

Amazing!!!!! ;D

Böbe Ikotics írta...

Tehetséges vagy, de nagyon-nagyon. Fantasztikus ízléssel megáldva!... és ehhez csatlakozik az a kedvesség, amivel most köszönetet mondtál az érted drukkolóknak!
További sok , szép munkát kívánok.

Edit Zab írta...

Drága Rita!

Nap mint nap megnézem ezt a csodálatos ékszert és mindig találok rajta egy-egy újabb apró részletet, csipkét, gyöngyöcskét vagy éppen csillogó ékkövet, virágot... , amely pontosan úgy illeszkedik a kompozícióba, mintha már régóta ott lett volna. Gondos munkád, kifinomult ízlésvilágodat tükrözi. Egyszerűen nem tudom megunni a látványt.
Gratulálok!
Nálam Te vagy az első!

Szeretettel: Edit

Flamingóvirág írta...

Kedves Rita!

Szívből gratulálok ehhez a fantasztikus eredményhez! Csodálatos finomsága az ékszerkészítésnek az amit megláttál és ebből készült ez a finom ékszer. A képekért is gratulálok, mert a hangulata nagyon sokat adott szerintem a versenyhez. Mindig öröm legyen neked a gyöngyözés, talán ez a legfontosabb amit kívánni tudok :)

Dia Promberné írta...

Gratulálok a második helyezéshez! Meseszép a nyakék, és én is folyton bogarászom az újabb és újabb apró részleteit, nem tudok betelni vele. Számomra a Te ékszered a legeslegszebb <3

Róbert Horvath írta...

Ügyes vagy Húgi,nekem is tetszik!!!

International Directory Blogspot írta...

Hello I'am Chris From France!!
this is not a "spam"
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
"Directory Blogspot" is 15 million visitors! .193 Country. 18000 Websites
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************
Joyeux Noël! Merry Christmas! Feliz Navidad! Buon Natale! Feliz Natal! Frohe Weihnachten!
I wish you and your family a Merry Christmas
A small gift for you
**********************
http://nsm08.casimages.com/img/2014/12/19//14121910461112502812808335.gif