2013. december 13., péntek

CHRISTMAS DISCOUNTCHRISTMAS DISCOUNT: FROM EVERY BEADING END SOUTACHE KITS AND TUTORIALS.

https://www.etsy.com/shop/KozRiJewelleryDesign

2013. december 7., szombat

Tutorial    CHRISTMAS DISCOUNT ON EVERY TUTORIAL!!!!

Kinek az Etsy nem megoldott, az akcióról Ő sem marad le, ha ír Facebook privátban.

https://www.etsy.com/shop/KozRiJewelleryDesign?section_id=14417009
2013. november 25., hétfő

NelyaPink-barna nagy kedvenc már rég. Türkiz csak épp, hogy mutatóban van benne és az is csak a szolidabb fajtából. Technikát illetően megint mix. Jó is ez így nekem.2013. november 9., szombat

Lussa Beaded bead tutorialSokféle variációban használható gyöngy bogyó mintáját készítettem el nektek, minek felhasználását saját fantáziátokra bízom. Én sok lehetőséget látok benne.

https://www.etsy.com/shop/KozRiJewelleryDesign2013. november 2., szombat

New tutorial are now available!
https://www.etsy.com/shop/KozRiJewelleryDesign

2013. október 6., vasárnap

LiaFüli már rég készült épp itt volt az ideje. Az összes Swarovski, gyönyörű opál menta az egyik kedvencem.
Nagyon kis helyes és méretileg is pont olyan nőcis :-)

2013. október 5., szombat

Roina
Mikor már pirospozsgás az ősz, azt én nagyon szeretem. A piggy gyöngy színei épp erre emlékeztettek, amiből mindenképp gyűrűt szerettem volna készíteni.

2013. szeptember 17., kedd

Beads, girls, moments...


Igazán mesés fotók készültek az ékszereim szereplésével. 

                   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=171G6ToplNkFoto Barczi Dóra Photo, Andrea Márton Fotographer, Takács Ferenc Photo
Modell Gyöngyösi Zsófia, Gyöngyösi Ici
Smink Ungvári Olga
Ékszer Rita Kozár KozRi Jewellery Design

Loth
Színhűen önmagamhoz.Pakolgattam, tekergettem, nehezen alakult. Nem láttam, hogy mit szeretnék...aztán kaptam egy témát a fotósbarátomtól. Elkapott. Hát én most ezt úúúgy szeressem.

A kulisszák mögötti és a Pillanatok. Magica Ancalima B.O.T.B. 2013

                                     
                                    https://www.youtube.com/watch?v=tKDanGXpQ5w

Lussa


Ékszerben, meg valami egyszerű színvilágra vágytam már. Hamburgi beszerzés a hálós okosság, ahol az ötletet is láttam, hogy csak egyszerűen betöltik csilli-villivel. A golyókkal igazán fénylő, elegáns, egyszerű de mégis egyedi ékszer született. A gyűrű meg csak, hogy emelje a fényét :-)

Beaders Best 2013 Hamburg

Megadatott, hogy ott legyünk Mi így együtt csajok. (ááá többen is, csak fotók beszerzés alatt) Még annál is jobban sikerült, mint terveztük. Volt minden, városnéző csatangolások, kávé mellé kötelező süti, a sörnek is sör íze volt. A lényeg viszont a gyöngy körül forgott. Rengeteg versenytársunk üdvözlése, ismerős arcok a világ másik feléről. Egyszóval minden pompa volt :-)

BOTB2013 előkészületekAkikről még nem meséltem, de támogatásukkal és lelkesedésükkel végig izgulták az egész versenyidőszakot. Ötleteikben, véleményükben, kritikájukban végig éreztem a barátságukat. Olgi, Feri. Köszönöm Nektek is, hogy ott lehettem! Vivi a modell, kire épült az egész ékszer. Szó szerint. :-) Köszönöm a türelmét, a sokszor napi vagy százszor próbát, hogy elviselt minden macerát.
Photo: Takács Ferenc, Takács Ferenc Photo
Make up: Ungvári Olga
Model: Vivien Biró

Magica Ancalima BOTB 2013Tervek-jöttek mentek, de egyben elejétől fogva biztos voltam. Az óraszerkezetekből nem engedtem. Valamiért lelkileg, érzelmileg nagyon kötődöm hozzájuk. A stílusát tekintve egy lefinomult Steampunk ékszer tervei tobzódtak bennem, ami nem feltétlenül egy igazán nőcis és még csak nem is egy elegáns ékszer, de hát ez egy szabad fantáziájú verseny, ahol ugye bizonyos kereteken belül, mindent szabad. Az óraszerkezetekkel a CooLGeaR volt segítségemre, amit az IndividualBeads polcairól válogattam össze, a fém ridegségét finomító sujtás zsinórral együtt. Rejtettem el benne bőr zsinegeket, bőrt és leheletnyi csipkét is. Színt a rengeteg Swarovski Crystal ad neki, amit nem sajnáltam használni. A Swari gyönyörű színeit a cseh csiszolt és Miyuki apró gyöngyök emelik ki. További fotókat itt láthattok: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.607926335894314.1073741831.262319533788331&type=3 
Fotókat készítette Takács Ferenc Sminket Ungvári Olga modellünk Vivien Biró,


Tildë


Tudjátok, hogy szeretek játszani az anyagokkal, vegyíteni a technikákat egymással és persze szeretem, ha méretének is van tekintélye. Gyönyörű fotót Andrea Márton Fotographer készítte.