2009. augusztus 14., péntek

Ajik.

Már átadtam a mostanság készített ékszereket, melyeket ajándékba készítettem, így ide is felteszem.

A karkötőt fülivel JAnitának készítettem. A nyaralás alatt, jól fog illeni a fürdő rucijához. Igaz, egy kis színtan még ráfér, de már tudja, hogy a fürdő ruhája lazac és bronz színű. Nem szürke és rózsaszín ;-) Mindig állja a sarat, az ékszer kitöréseimmel és ami nekem fontos, őszintén.




SKatinak a nagyon pink szandihoz . Köszönöm, hogy értékeled ékszereimet, bízol abban amit készítek. Nekem ez most nagyon jó, mert lelkileg megerősít abban, hogy jó döntést hoztam, mikor úgy döntöttem, hogy a gyöngyös utat járom.
Természetesen, nem egyedül.

-Vica, kitől a kari ötlete származik, a legfőbb, ki terelget az ösvényen. Nem győzök neki elég hálás lenni, az önzetlen segítségéért. Köszönöm!

-Frida drága. Az achát lap befoglalásában ő inspirált, mert csak úgy potyognak a keze alól. A gondolatait megossza velünk, nem is gondolva arra, hogy tudat alatt, mennyi mindent tanulok
ezen beszélgetések alatt. Örülök, hogy megismertelek!


3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hú anyám ez is bitangos színű befoglalmány lett :) Ha a gazdája nem elég bátor hozzá, én bevállalom ;)

Örülök, hogy összejött a lazacos színkupac :) Bár a rózsa-szürke is nagyon klassz volt :D

KozRi írta...

A mérete, még annál is nagyobb, mint amire gondolsz. A gazdája mikor meglátta megkönnyezte, én meg azért, mert annyira szívből készítettem.
A lényeg, ezt is neked köszönhetem!

Frida írta...

Fú, nagyon jók lettek :)

Érdekes, hogy ez a magenta-pink szín, vagy mi, tőlem annyira idegen, de amikor felvettem nagyon vagány volt. És még ruháim is vannak hozz :)

Én is csinálok majd memóriát, de attól félek 1 óra csak azzal megy el majd, mit varázsoljak bele :)